Produk

Kabar

  • Instalasi lan Mbusak Seal Mechanical Pump

    Segel mekanik sing digunakake ing segel pompa banyu minangka salah sawijining cara paling efektif kanggo muter segel mekanik. Presisi pangolahan dhewe relatif dhuwur, utamané dinamis, ring statis. Yen cara disassembly ora cocok utawa digunakake ora bener, mechanical segel sawise bokong ...
    Waca liyane
  • Standar Industri Pangan kanggo Bahan Sealing Mekanik

    Keragaman proses Utamane, proses ing industri panganan lan omben-omben akeh macem-macem amarga produk kasebut dhewe, mula uga duwe syarat khusus kanggo segel lan sealant sing digunakake - ing babagan bahan kimia lan macem-macem media proses, toleransi suhu, pr. ..
    Waca liyane
  • Pasar Segel Mekanik

    Ing macem-macem industri saiki, panjaluk macem-macem segel mekanik uga saya akeh. Aplikasi kalebu otomotif, panganan lan omben-omben, HVAC, pertambangan, pertanian, banyu lan industri perawatan banyu limbah. Aplikasi kanggo ngrangsang panjaluk ing ekonomi berkembang yaiku banyu tap lan limbah ...
    Waca liyane
  • Carane-milih-tengen-mechanical-seal

    Mar 09, 2018 Segel mekanik kalebu salah sawijining komponen dhasar mekanik sing paling canggih lan rumit, yaiku komponen utama macem-macem jinis pompa, ketel sintesis reaksi, kompresor turbin, motor submersible lan liya-liyane. Kinerja sealing lan umur layanan gumantung ...
    Waca liyane
  • How To Choose The Mechanical Seal Design

    Cara Pilih Desain Seal Mekanik

    Aug 03,2021 Pamilihan jinis struktur segel mekanik minangka langkah penting ing proses desain, kudu diselidiki dhisik: 1. Parameter kerja - Tekanan media, suhu, diameter poros lan kacepetan. 2. Karakteristik medium - konsentrasi, viskositas, causticity, kanthi utawa tanpa padhet ...
    Waca liyane
  • Mechanical Seal Installation

    Pemasangan Seal Mekanik

    3 Agustus 2021 Seal nuduhake mesin lan peralatan ing karya normal, supaya ora bledug njaba, segel mechanical najis menyang awak lan supaya awak media bocor menyang donya njaba lan muter alangi, efek sealing saka komponen. Akeh jinis segel kanggo jinis stat ...
    Waca liyane
  • How To Prolong The Service Life Of Mechanical Seal

    Carane ndawakake umur layanan saka Mechanical Seal

    Mechanical seal, uga dikenal minangka segel pasuryan mburi, ana akeh kaluwihan liwat segel packing, kayata daya nyimpen, sealing dipercaya, etc., supaya nggunakake segel mechanical kudu digunakake minangka adoh sabisa. Nanging, sawetara umur segel mekanik ora suwe, ora bisa ...
    Waca liyane