Produk

Babagan Kita

Ningbo Xindeng

Mechanical Seals Co.,Ltd

Ningbo Xindeng Mechanical Seals Co., Ltd minangka pabrikan khusus lan eksportir segel Mekanik.

We ngrancang lan gawé mechanical asu laut Wiwit 2002, karo luwih saka 18 taun pengalaman, Xindeng Seals wis dadi Produsèn anjog saka mechanical segel ing China kanggo pumps, mixers lan agitators.

Kanggo njamin kualitas produk, kita milih bahan mentah sing apik lan njupuk proses manufaktur paling canggih kanggo kabeh komponen. Kombinasi bahan lan desain segel sing maneka warna ngidini kita ngladeni industri sing beda-beda, kayata perawatan banyu, panganan lan omben-omben, minyak bumi, kimia, pembangkit listrik, pulp lan kertas, percetakan lan pewarnaan, farmasi, otomotif, laut, lsp.

company02

Xindeng Seals ngembangaken Elastomer Bellow mechanical seal, O-ring pusher mechanical seal, Metal Bellow mechanical seal, PTFE Bellow mechanical seal lan OEM Pump seal mechanical (Grundfos Pump seal, APV pump seal, Alfa Laval pump seal)

Klik kene >>

Ningbo xindeng Mechanical Seals Co., Ltd iku salah siji saka Produsèn anjog saka mechanical asu laut kanggo macem-macem Pumps, compressors, agitators, reaktor lan mixers etc. We ngrancang & Pabrik mechanical segel miturut standar internasional lan uga produk sing dirancang nggunakake komputerisasi. peralatan kanggo nyegah kesalahane.

Luwih saka 18 taun pengalaman

Kita milih bahan mentahan sing apik

Respon cepet kanggo pesen

246

Xindeng Seals pengabdian kanggo ketemu panjaluk pelanggan 'ora mung dening kualitas lan rega, nanging uga layanan kita. Kabeh panjalukan pelanggan bakal ditampa lan langsung ditanggapi dening staf sales utawa teknisi.

Segel mekanik kita populer ing Amerika, Rusia, Asia Tenggara, Asia tengah lan liya-liyane, para pelanggan puas karo rega sing kompetitif, kualitas unggul.

Tujuan perusahaan kita yaiku nyedhiyakake layanan sing paling apik lan paling apik kanggo para klien sing terkenal.

Ningbo xindeng Mechanical Seals Co., Ltd iku salah siji saka Produsèn anjog saka mechanical asu laut kanggo macem-macem Pumps, compressors, agitators, reaktor lan mixers etc. We ngrancang & Pabrik mechanical segel miturut standar internasional lan uga produk sing dirancang nggunakake komputerisasi. peralatan kanggo nyegah kesalahane.

Welcome pitakonan lan ngarep-arep kanggo kerjo bareng karo sampeyan.
Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita utawa bukak situs web: www.xindengseal.com