Produk

Hubungi Kita

NINGBO XINDENG MECHANICAL SEALS CO., LTD

alamat

NO. 688 Siming Middle Road,Yinzhou

District, Ningbo, Zhejiang, China 315100

Telpon

13252401300

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita