Produk

Warta Industri

  • Carane-milih-tengen-mechanical-seal

    Mar 09, 2018 Segel mekanik kalebu salah sawijining komponen dhasar mekanik sing paling canggih lan rumit, yaiku komponen utama macem-macem jinis pompa, ketel sintesis reaksi, kompresor turbin, motor submersible lan liya-liyane. Kinerja sealing lan umur layanan gumantung ...
    Waca liyane
  • How To Choose The Mechanical Seal Design

    Cara Pilih Desain Seal Mekanik

    Aug 03,2021 Pamilihan jinis struktur segel mekanik minangka langkah penting ing proses desain, kudu diselidiki dhisik: 1. Parameter kerja - Tekanan media, suhu, diameter poros lan kacepetan. 2. Karakteristik medium - konsentrasi, viskositas, causticity, kanthi utawa tanpa padhet ...
    Waca liyane
  • Mechanical Seal Installation

    Pemasangan Seal Mekanik

    3 Agustus 2021 Seal nuduhake mesin lan peralatan ing karya normal, supaya ora bledug njaba, segel mechanical najis menyang awak lan supaya awak media bocor menyang donya njaba lan muter alangi, efek sealing saka komponen. Akeh jinis segel kanggo jinis stat ...
    Waca liyane